Sjukgymnasten

Känns som att jag blir ganska irriterad nu. Jag fick en tid till sjukgymnasten och märker då ett tag efter jag hade råkat dubbelboka mig.
Så ringde till receptionen hos sjukgymnastmottagningen och sa att jag behövde en ny tid. Ok sa hon och sa att hon skulle be min sjukgymnast att ringa mig och bestämma en ny tid.
Det gick några dagar och jag väntade och kände att ne, nu får jag ringa dom. Ringde till dom men ingen svarade. Så jag struntade i det och sen har tiden gått och nu var det 2 veckor sen hon skulle ha ringt mig och jag har fortfarande inte hört något.. Suck får försöka ringa dit på måndag igen.. -.-'

Marsvinet Gustaf

Här är en teckning som jag påbörjade för ett tag sen åt min kompis. Idag tog jag upp den igen och gjorde klart den. :)
Gustaf heter marsvinet.


Engelsk cocker spaniel


Jobbet fortsätter :)


Det tar verkligen evigheter att göra denna teckning, nu har jag hållt på i tre dagar i flera timmar. Phuu haha men det är verkligen värt det då jag tycker att det är så roligt! Tiden bara flyger iväg när jag sätter mig och ritar. :D

Work i progress

Här är en teckning jag håller på att måla till en tjej. Det är mycket kvar att arbeta på men jag har kommit en bra bit på väg. :)Varför, varför, varför!!??

Jaha nu har ännu ett problem dykt upp! Det är som jag sagt tidigare ett problem avlöser ett annat, dom tar aldrig slut...
Nu är det Tiger som har fått problem, hon matvägrar! Hon vill inte äta någonting.. Jag har erbjudit henne olika sorters blötmat och även olika torrfodersorter tom hennes gamla torrfoder hon åt när Maja fortfarande bodde här, hon vägrar ÄTA!! Jag känner mig helt hjälplös och oförstående, varför händer detta? Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Kan jag verkligen ha så mycket otur? Har jag gjort nåt fel? Det är frågor som surrar i mitt huvud hela tiden just nu..
Jag mosade lite blötmat tidigare idag och gjorde den vattenblandad så jag kunde få upp det i en spruta och tvångsmata henne. Gick inte så värst bra men hoppas hon fick i sig något iaf.

Jag erbjöd henne torrfoder nu på kvällen också hon åt två bitar självmant, sen kom dom båda små monstrena in och avbröt henne då ville hon inte ha mer..
Jag har en veterinärtid till Sassy på måndag för att kolla hennes öron och se om hon blivit av med skabben, men nu kommer jag ringa till dom tidigt på måndag och säga att Tiger behöver den tiden istället. Suck vill inte ha sjuka katter..
Vill bara att dom ska vara friska och leva normala liv som katter gör som friska individer.<3
I sådana här lägen önskar man verkligen att man var milijonär eller åtminstånde hade ett välbetalt jobb.

Snälla Tiger börja ät igen!! Vill inte att du ska må dåligt..


Katt bebisar. <3


Bilderna är tagna med Nikon D90 och Nikkor 35mm 1,8.

 

RSS 2.0