Natt ugglan sitter uppe..

Ja nu har det hänt igen.. Jag sitter uppe vid datorn alldeles för sent som vanligt haha! Jag som har sagt till mig själv att jag ska skärpa till mig med kvällstiderna. Detta resulterar bara i att jag sover länge på morgonen, vilket inte heller är så bra som min mamma brukar säga "Du sover bort halva dagen" ;)Aja så är det. Jag ska försöka skärpa till mig. ^^
Annars har jag vel inte gjort så mycket idag. Har varit med min kompis Bea efter att hon kom hem från jobbet.

När vi hade varit hos henne ett tag, ätit och sådär så åkte vi hem till mig och tittade på filmen Bröderna Karlsson. Den var bra fast blev lite irriterad på den ibland. :PHandling:

Niclas Bering är en advokat i karriären, han har varit singel länge och nätdejtar, men han blir hela tiden dumpad. Men på hans arbete börjar en dag en kvinna som han blir förtjust i och allt ser ut att gå vägen då han plötsligt får reda på att hans biologiska mamma, som han aldrig haft någon kontakt med, har avlidit och att han har en tvillingbror. Dagen efter åker han till Luleå för att träffa sin bror som han inte träffat sedan de var 10 månader gamla. Brodern Hans är Niclas raka motsats, en brutal, explosiv, otrogen och karismatisk person som tar hela sin tillvaro med storm. En dag dyker plötsligt Hans upp i Stockholm för att hälsa på sin nye bror, och snart har han vänt Niclas välstädade tillvaro upp och ned. Filmen är mestadels inspelad i Stockholm under hösten 2009.


Den var rolig, fast ja som sagt man blev lite frustrerad haha!

 


Kommentarer
Postat av: Jojjjjohs.se - Foto & bloggdesign

Hej! Om bildspelet stannar på sista bilden och inte börjar om igen så beror det oftast på att man har ett ";" efter sista bilden i kodmallarna, det ska man inte. Jag har tyvärr ingen aning om ifall man kan bestämma hastigheten.. Hoppas du är nöjd med svaret :)

2012-06-16 @ 14:25:11
URL: http://jojjjjohs.se
Postat av: Jojjjjohs.se - Foto & bloggdesign

Så lite så! :D

2012-06-16 @ 15:23:03
URL: http://jojjjjohs.se
Postat av: Jojjjjohs.se - Foto & bloggdesign

Hej! Testa med background: #fff; istället för backgrounds #fff; ;) Sen vad det gäller texten så vet jag inte riktigt vad som gått snett, kolla och se om du kan hitta problemet.

Svar: Oj mena förstås background, har inget "s" i det. ;)
Jo det med texten har jag kollat och försökt på så jag känner mig grå hårig vid det här laget..
Skulle det hjälpa något om du kollade på kodmallen?
camillafotograf.blogg.se

2012-06-16 @ 21:27:43
URL: http://jojjjjohs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0