Regn, regn och åter regn!

Vart är den här sommaren på väg egentligen? Det regnar bara varje dag, ingen värme och inget badväder..
Jag vill ju ligga på en filt i gräset och bara slappna av, men nej det går ju inte. :(


Tagna med Nikon D90 och Tamron 90mm 2,8 macro.

 


Natt ugglan sitter uppe..

Ja nu har det hänt igen.. Jag sitter uppe vid datorn alldeles för sent som vanligt haha! Jag som har sagt till mig själv att jag ska skärpa till mig med kvällstiderna. Detta resulterar bara i att jag sover länge på morgonen, vilket inte heller är så bra som min mamma brukar säga "Du sover bort halva dagen" ;)Aja så är det. Jag ska försöka skärpa till mig. ^^
Annars har jag vel inte gjort så mycket idag. Har varit med min kompis Bea efter att hon kom hem från jobbet.

När vi hade varit hos henne ett tag, ätit och sådär så åkte vi hem till mig och tittade på filmen Bröderna Karlsson. Den var bra fast blev lite irriterad på den ibland. :PHandling:

Niclas Bering är en advokat i karriären, han har varit singel länge och nätdejtar, men han blir hela tiden dumpad. Men på hans arbete börjar en dag en kvinna som han blir förtjust i och allt ser ut att gå vägen då han plötsligt får reda på att hans biologiska mamma, som han aldrig haft någon kontakt med, har avlidit och att han har en tvillingbror. Dagen efter åker han till Luleå för att träffa sin bror som han inte träffat sedan de var 10 månader gamla. Brodern Hans är Niclas raka motsats, en brutal, explosiv, otrogen och karismatisk person som tar hela sin tillvaro med storm. En dag dyker plötsligt Hans upp i Stockholm för att hälsa på sin nye bror, och snart har han vänt Niclas välstädade tillvaro upp och ned. Filmen är mestadels inspelad i Stockholm under hösten 2009.


Den var rolig, fast ja som sagt man blev lite frustrerad haha!

 


Flip-side skalet från E-Bay

Ja idag damp det ner i brevlådan! Så skönt med tanke på att denna telefon är så känslig om man skulle råka tappa den. Skärmen kan spricka och ja den kan bli väldigt skadat om man har riktig otur. Såklart vet jag att detta inte bara gäller min telefon, iprincip så är alla touch mobiler känsliga för att åka i backen.
Men iaf nu ska jag inte hålla någon förelälsning om det, då skulle ni säkert tröttna på ett kick. ;)
Ne men, jag tycker faktiskt att det är bra att man sätter på ett extra skydd på mobilen för att skydda den. Speciellt om den kostar flera tusenlappar. :P
Så jag gick in på e-bay och beställde ett flip-side skal hur det nu stavas. ^^ Och hittills så är jag nöjd med det. Kostade typ 76kr har jag för mig. Ett bra pris enligt mig och gratis frakt från Hongkong. ;)

Här kommer lite bilder så ni vet vad jag ens pratar om. :P


Det jag gillade med detta skal var även att man kunde vika det på det här sättet. T.ex när man ligger i sängen och kollar på t.ex youtube och inte orkar hålla i telefonen så är detta väldigt bra. :)Min älskade Tiger!

Jag vet inte vad jag skulle göra om inte du fanns i mitt liv! Du ger mig så mycket glädje och kärlek så det går inte att beskriva i ord vad jag känner för dig. Du är en mini "hund" som följer efter vart jag än går, du kommer gallopperande så fort jag ropar, du kommer och lägger dig på min mage och gosar så mycket du kan.
Du är verkligen den underbaraste, finaste katten jag någonsin har haft! Älskar dig så mycket min söta lilla Tiger.


Övningskörning på G!


Roslagens Sparbanks dag i Norrtälje


RSS 2.0