R.I.P Älskade Chili. :(Nu är det gjort.. Nu sover min söta lilla pojke för alltid..<3
Jag kan bara inte låta bli att tänka hur fort allting gick, alldeles för fort! Jag hade med mig alla pojkarna till veterinären för att jag skulle undersöka om dom hade skabb. Men lät bara en undersökas av dom eftersom veterinären annars tar ut en extra avgift.
Så Lupin blev undersökt och såklart hittades inga skabbdjur, vilket jag redan gissat att vi inte skulle göra.
Men eftersom killarna endå har sår runt nackarna och på nosen så misstänker jag att det är skabb endå. Så jag fick Stronghold utskrivet till dom.

Hon sa sen att du hade vel en råtta som du skulle ta bort också va? Jo sa jag. Ok, ska jag ta honom på en gång eller?
Jag tvekade lite för jag var osäker på om jag kände mig redo att släppa honom, jag ville ha lite mer tid med honom. Men dum som jag var så sa jag inte det utan jag sa lite tvekande att hon kunde ta honom..
Ok, jag kommer med honom snart, du kan sätta dig i väntrummet och vänta så länge. VÄNTRUMMET?!! Alltså ursäkta! Hon tog min älskade råtta och säger sen att jag ska sitta i ett allmänt rum när jag kände det som att jag ville storgråta!


Hon gick iväg med honom och jag fick samla mig allt jag kunde för att inte börja gråta.. <3
Gick ut i väntrummet och kände hur tårarna var på väg, men men jag lyckades på något sätt stoppa dom. Försökte hela tiden tänka på något annat medans jag satt där och väntade.
Jag hade även skrivit på ett papper där jag hade kryssat i att jag ville se honom efteråt, men när veterinären kom tillbaka med honom i kartongen så gav hon mig bara kartongen och gick därifrån i princip...

Jag har tagit bort många råttor där tidigare och har ALDRIG blivit behandlat på detta otroligt dåliga sätt! Jag brukar alltid få komma till ett rum där dom tänt ljus och i bland har dom på lugn fin musik och man får ta den tid man behöver på sig. Sen när dom tar råttan så får jag sitta kvar i rummet och vänta på att dom kommer tillbaka och då brukar dom även visa råttan för mig så att jag kan säga hej då en sista gång.

Jag är väldigt besviken på detta kan jag säga och funderar skarpt på att skriva till dom och berätta hur jag upplevde besöket idag. Fy vad det kändes hemskt och jag känner mig arg, man låter inte en person sitta i väntrummet medans dom avlivar ens djur, iaf inte om jag har skrivit på ett papper om att jag vill vara med!
Visst jag fick inte vara med under själva avlivningen för att dom använder gas istället för spruta och det gör dom i förberedelserummet för operation tror jag.
Så där vill dom inte ha obehörigt folk, vilket jag kan förstå. Men hon kunde åtminstone ha låtit mig vänta kvar i undersökningsrummet så jag kunde få sörja honom i fred medans han togs bort.. Ne fy säger jag bara!

Nästa gång jag åker dit för avlivning tänker jag absolut säga ifrån om dom gör samma sak mot mig igen! >=(

Sov gott älskade Chili, matte saknar dig! <3<3

RSS 2.0