Liten kort fotorunda utanför huset.
Tagna med Nikon D90 och Tamron 90mm macro 2,8


Som ni nu kanske vet så har jag nu genom gått min andra ryggoperation för en vecka sen så jag håller på att reahbilitera mig själv just nu. Så det blir inte så långa fotopromenader just nu, men det blir bättre för var dag som går. :)

Jag har blivit moster!

17.57 den 6 Januari föddes lilla Julia, 1500 gram och 42 cm lång.
Foto: Julias pappa.


Samma dag när vi åkte till husdjursmässan så ringer min syster som ligger på BB till min mamma och berättar att hennes värkar har satt igång! :O
Så ja, samma dag föddes lilla Julia. Så jag har nu blivit moster till på köpet! :D
Julia föddes för tidigt så hon ligger i kuvös och är väldigt infektionskänslig just nu, så än så länge har jag inte fått träffa henne. Men det kommer! :DHusdjursmässan i Kista


Tagna med min Nikon D90 och Nikkor 50mm 1,8

Idag var jag och mamma på husdjursmässan i Kista, det var riktigt roligt! Vi fick se massor av olika djur och jag fick även hålla i en söt iller vid namn Blight.
He he tror att mitt nästa hudjur kanske blir en iller. Blev helt förälskad i den lilla krabaten. ^^
Pratade länge och väl med en iller ägare som jag ska åka och hälsa på sen när hon har tid.
Fåglarna var roliga dom också även om dom skrek väldigt högt! Helt plötsligt kunde det komma en fågel och sätta sig på axeln när man minst anade det, he he det var lite charmigt. :P
Ryggen värkte som vanligt när vi gick där, vi var där hela dagen från kl 11 till 18 typ. Så ja det blev en lång men rolig dag!


R.I.P Min älskade Tuffs <3Nu sover min älskling.. För alltid älskad och väldigt saknad!
Satt och kliade honom bakom örat hos veterinären och då putsade han mina fingrar. <3 Ett mysigt minne iaf att bära med sig.
Tuffs var en av mina favorit råttor, om man nu får ha sådana. Han stack licksom ut mer än dom andra och det klickade mellan oss redan när han var en liten bebis.
Jag har fått följa hans uppväxt nästan från dag ett och höll i honom redan innan han öppnat ögonen. Och redan då kände jag att denna kille hoppas jag blir min! Och så blev det också.
Fattar inte nu att han är borta, min lilla Tuss.. <3
Sov gott nu älskling och hälsa resten av flocken där uppe. <3

2012 är här!


Tagna med min Nikon D90 och Nikkor 35mm 1.8

Det blev ett nyårsfirande i går med. Här är lite raketer som jag fotade.^^

RSS 2.0