Egen bil!!

För c:a en vecka sen skulle jag och pappa åka in till Uppsala. När han hämtade mig kom han i en bil som inte jag har åkt med tidigare. Det var en vit Golf -94. Jag frågade då honom varför han åker med den bilen och inte sin andra bil. Fick då som svar att han tyckte att jag skulle få känna på hur det var att åka i denna då han och Sola (hans fru) hade pratat om att jag skulle få köpa den för en mindre symbolisk summa och få som min första bil då jag sen har körkortet i handen. :D
Jag blev överlycklig!! När vi sen kom från Uppsala så skulle vi hälsa på min syster tänkte vi. Hon bor en bit in på en liten smal väg, så jag tog tillfället i akt att fråga pappa om jag kunde få testa att köra så jag får känna på hur bilen känns.
Givetvis fick jag det sa pappa, så vi bytte plats med varandra och jag intog förarsätet. Känslan att känna att detta skulle bli min egen bil går inte att beskriva! Och det gjorde ju inte saken sämre av att jag verkligen tyckte om att köra den, jag tyckte verkligen om den första känslan jag fick.
Inte nog med det så har även pappa gått med på att gå en sån där handledarutbildning så att jag kan börja köra med honom också! :D
Än så länge kör jag bara med min brorsa. Inget dåligt med det, problemet är bara att han jobbar ju om dagarna så det blir inte så mycket tid kvar till övningskörningen.. :( Men pappa är förtidspensionär så han har iaf mer tid än vad brorsan har. 

Sen så hatar jag att köra olagligt då det är så lätt hänt att rätt som det är så dyker det om en polis som vill kolla papprena. Så jag är väldigt glad att jag snart kör lagligt med pappa också. :)
Jag fick denna lilla söta blå Golfen som nyckelring utav pappa i julklapp. Han sa att den får du hänga på bilnyckeln sen när du får körkortet. :D Verkligen en sak som jag ser fram emot med stor glädje!
Så, jag ska kämpa på så mycket jag kan och försöka att bli en så bra och säker förare som möjligt i trafiken, men jag vet att jag har en bit kvar då jag har blivit väldigt ringrostig för att jag inte kört på flera år.
Men nu tar jag upp det igen! :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0