Ett år sen... 30 augusti 2011

Känns konstigt att det redan har gått ett år sen, då minnena fortfarande är så starka. Jag minns hur det var att ligga där i diket och kippa efter andan, jag minns när jag låg i ambulansen och skakade, hur det var när dom skjutsade in mig i ambulanshelikoptern. Jag förstod inte själv vad som hade hänt..
Ja, alla dom minnena och mycket mer finns fortfarande kvar framför min näthinna. Tankarna på det gör mig både upprörd och ledsen och jag förstår fortfarande inte att det har hänt. Det är bara bilderna och mina minnen som bevittnar det för mig att det hela är sant. En hemsk upplevelse som kommer till liv åter och åter igen i mina tankar..
Det är svårt att åka till sthlm då jag alltid passerar denna plats och alla minnen bara väller upp.
Jag har bearbetat allt så gott jag kan, men det kommer aldrig att försvinna ifrån mig helt!

För mig känns händelsen overklig som att den aldrig har ägt rum. Men så fort jag tittar på bilderna så vet jag den bistra sanningen, det är sant!..
Idag mår jag hyffsat bra efter det stora traumat. Har dock fortfarande ont i min högra fot och i korsbenet i ryggen och även andra små saker, men det är för privat för att berättas.
Så fysiskt mår jag vel ok iaf, det är värre psykiskt. Jag är en person som har svårt att prata om sånt här så jag bär mycket kännslor och så inom mig som egentligen borde komma ut, men det tar emot för mycket att berätta..
 

Bästa Amanda!

Idag 14:30 tar min kompis Amanda tåget från Gävle till Uppsala där jag och min pappa sen ska åka och hämta henne, ska bli så kul att få träffa henne igen! :D
Sist vi träffades var i April då min syster åkte på en ridtävling i Gävle.
Och nu ska hon äntligen komma hit och hälsa på mig! :D
Vi ska åka till skansen om det blir fint väder och fota lite djur. Annars får vi vel hitta på någon annanstans där man kan fota. Macro kan man fota i pricip var som helst så det ska nog inte bli några problem att hitta något att fota. :P
Längtar tills du kommer amanda!! :D

Emma <3 Robert Hammar 2012-07-28

Min bror har gift sig så nu är han fästmannen i huset och Emma lilla frugan. ^^
Bröllopet ägde rum på fina Öland, så jag min mamma och Jocke (min tvillingbror) åkte ner till Öland för att gå på bröllop.
Det var väldigt fint och bröllopet blev lyckat förutom lite små skavanker som jag inte tar upp här. Men iaf i det stora hela blev det ett fint bröllop med glada gäster och ett fint brudpar. :)

 

Bergianska trädgården

Idag var jag och mamma i den Bergianska trädgården. Det var väldigt vackert och gav många foto möjligheter. Massa blommor och insekter fastnade på bild och jag njöt av varje sekund vi var där inne.
Här får ni lite bilder att titta på och njuta av. :)


Samtliga av bilderna är tagna med Nikon D90 och Tamron 90mm macro 2,8

RSS 2.0