Jag ska vara med i Efterlyst!

Asså shit jag kan inte fatta att det är sant!
Eftersom den där bilen smet som körde på mig så tänkte jag att jag provar att skriva ett mail till Efterlyst på tv 3 och se om dom skulle vilja göra ett repotage om fallet för att då eventuellt få fast gärningsmannen.
Jag hade inte mycket hopp om att dom skulle vilja göra det eftersom det inte finns jättemycket att gå på i bevis material. Reportern mailade tillbaka till mig och ville ha namn och nummer till polisen som hade hand om mitt ärende och det fick hon.
Och nu idag så ringer hon till mig och sa att polisen är berädda att gå med på att göra en efterlysning! Shit! Jag ska vara med i tv!! :O
Jag har nog inte riktigt smält samtalet än och fy vad nervös jag är nu! Hon sa passar det att vi kommer i morgon? Öhh nja sa jag men går det senare i veckan? Jag fick som svar att hon skulle kolla upp det och sen återkomma till mig i morgon.
Asså ha ha shit jag är hur nervös som helst nu, jag är inte ens bra på att prata.. xD
Men jag gör det för att jag känner att den där idioten körde på mig och sen bara kallsinnigt bara dra därifrån! En sån idiot förtjänar inte att slippa undan en sån sak..
Så får se om det leder till nåt resultat, jag hoppas på det iaf, annars har jag skämt ut mig i onödan. ;D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0