Lilla Scrollan om du endå kunde prata..
Det svider verkligen i hjärtat att låta min lilla älskling flytta, men jag tror att det vore för hennes eget bästa..
Och det svider ännu mer när jag tänker på alla små framsteg som Scrollan gör hela tiden då jag är ensam med henne.

Från dag ett när hon kom hit var hon jätte skygg, gömde sig bakom mitt badkar och stannade där i flera, flera timmar timmar, första dagen satt jag dit skålar med mat och vatten eftersom hon absolut inte vågade komma fram därifrån.
Andra dagen - var hon likadan som första dagen, sen har dagarna bara gått på och efter ett tag så vågade hon komma fram mer och mer när jag var inne i badrummet. Varje gång jag gick in där så lockade jag på henne för att hon skulle komma fram från badkaret.

Framsteg - Hon började stryka sig mot mina ben, jag sträckte fram handen så hon fick nosa på och jag klappade henne varsamt på ryggen.
Andra frasteg jag märkt är att hon nu är mer framåt, hon kommer ut från badrummet ibörjan var det bara på nätterna men nu är hon framme även på dagarna också och tom sover i köket på en stol!
När jag sitter på toan så hppar hon tom upp i famnen vilket hon inte har gjort tidigare, jag ser det som ett av dom stora framstegen!

Och nu ikväll märkte jag tre framsteg hos henne. Hon har lärt sig att dricka vatten från badrumskranen:P
Hon jamade för första gången efter mat, (fast det fanns mat i skålen) Men hon har aldrig jamat i den situationen förut.
Hon vågade leka med mig, innan har hon inte vågat det. :D Och hon kom dessutom när jag ropade hennes namn
Och nu kurrar hon till så fort hon ser mig, typ som att säga hej! <3

Men så tar allting tvärstopp när jag och Scrollan blir värse om att det finns två katter till i huset! :(
Så fort någon, Tiger eller Maja kommer i närheten så blir Tiger ja, jag vet inte om jag ska kalla det för avundsjuka men hon rusar fram i full gallop mot Scrollan och jagar iväg henne, och det hjälper inte hur många gånger jag än har sagt till henne. :/ Det blir fräs och det blir morrningar och Scrollan är åter igen bakom badkaret.. Suck! Dessutom om inte det vore nog så markerar Maja tror jag att det är i min soffa! och dom har även gjort det på köksmattan och på en annan matta jag hade som var framför balkongdörren.. Jag tror att det är en protest mot Scrollan för dom höll inte på så innan hon kom in i lägenheten, så jag hoppas även att det ska sluta om Scrollan får ett nytt hem.. Annars blir jag inte glad. Tur att det är en gammal skruttsoffa som förut stod i mitt råttrum och redan har massa skavanker, men endå, det är ju endå min soffa som jag ligger och kollar på tv i och vise verse. suck. -.-'
Så det jag vill ha sagt är att Scrollan blir som en helt ny katt när ingen av dom andra katterna är i samma rum som oss. Hon vågar mera, hon är inte lika skygg, visst, hon ryggar fortfarande tillbaka lite när jag klappar henne och hon inte är med på noterna, men tar man det bara lungt så gillar hon att bli klappad och kelad med. Hon gillar tom ibland att bli kliad på magen. ^^

Så ja tyvärr är därför min slutsats om henne att hon måste komma till ett hem där enbart hon är ifokus, inga andra katter får finnas på hennes revir. Hon ska vara nummer ett i hemmet och bli kelad mycket med och pratad med. Jag pratar mycket med henne, det känns som att det är ett väldigt bra sätt att bygga upp banden på.

Pappas kompis kan man kalla henne för det? iaf han har lagat hennes bil några gånger och även skjutsat på henne till olika platser, en gammal dam som nu ska ta Lilla Scrollan på prov. Hon har inga andra katter enda nackdelen är att hon kommer behöva ha henne som innekatt, men det har ju jag nu också och det har funkat ok iaf så det kan nog bli bra hoppas jag. Om inte och nånting strular med henne så kommer jag inte tveka en sekund att ta tillbaka henne om hon inte tycker att Scrollan passar i hennes lägenhet trots allt.. Men, men det kan bara framtiden utvisa för min lilla älskling! <3<3 Jag vill ju bara hennes allra bästa *snyft*
Vore det inte för att Tiger och Maja bodde här så hade jag mer än gärna behållt henne själv. Men nu går inte det då Maja och Tiger trots allt har bott här från början.
Jao, livet är hårt ibland. :'(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0