Ny header!

Japp nu är jag här igen och skriver ett natt inlägg, även om det inte finns så mycket att skriva om. :P
Igår kom min nya pärla, nämligen Nikkor 35mm AF-S 1,8 G Har inte hunnit fota så jätte mycket med det, men det lilla jag fotat har jag blivit väldigt nöjd med.  :)

På söndag blir det fotomässa i Älvsjö, dit ska mamma och jag ta oss och förhoppningsvis sluka i oss lite nya kamera tips mm. :) Ska bli väldigt roligt och jag får prova något att fota. :P

Har visst fått brev från Huddinge sjukhus nu också, fick en tid 27 December. För er som inte vet det så är jag opererad för skolios 2003 men har fortfarande problem med min rygg så utredningen fortsätter. Min ortoped som jag träffade i september tyckte att min husläkare skulle skicka en remiss till huddinge (där jag blev opererad) för att fråga dom om dom ev. ska ta ut dom här titan stagen som jag nu har inopererade i ryggen för att det kan ev vara dom som gör att jag har ont. Så nu ska jag som sagt till huddinge för att höra vad läkaren tycker.
Det är dom som bestämmer vad som kommer att ske. Själv så vill jag ta ut dom där stagen, för då får jag veta om det är dom som gör ont eller om det är dom som inte gör ont.

Min framtid är väldigt oviss just nu, arbetar ju inte heller pga mina problem. Men får se helt enkelt vad framtiden har att erbjuda mig. :)

Nu har jag även bytt header, tröttnade på den gamla, så vad tycks?Kommentarer
Postat av: Nikore

Jättefin header :D <3

2010-11-26 @ 15:03:27
URL: http://nikore.blogg.se/
Postat av: Camilla

Tack så mycket! =D

2010-11-26 @ 18:15:15
URL: http://camillafotograf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0