Vad är det med folk?

När jag loggade in på mitt BDB konto idag så ser jag att jag fått ett privat meddelande från en kompis där det står att hon sett ett konto som använder sig av namnet "lerfiguren" Alltså väldigt likt mitt BDB namn Lerfigurerna. Det är inget fel med det, visst får personen heta så men personen hade även skrivit att den heter Camilla Sten är född 1985 och bor i Rånäs, Stockholm. (Stulen identitet!) Det ända som fattas är mina fyra sista siffror i mitt personnummer.
Personen har även stulit två bilder från min bdb och påstår att det är h'n som har gjort figuren på bilden! =O När det i själva verket är jag som gjort den!

Man blir väldigt förbannad på sådant folk! :$


Animation


Lekte lite i ps och animerade Uddan. ^^

Ny header!

Japp nu är jag här igen och skriver ett natt inlägg, även om det inte finns så mycket att skriva om. :P
Igår kom min nya pärla, nämligen Nikkor 35mm AF-S 1,8 G Har inte hunnit fota så jätte mycket med det, men det lilla jag fotat har jag blivit väldigt nöjd med.  :)

På söndag blir det fotomässa i Älvsjö, dit ska mamma och jag ta oss och förhoppningsvis sluka i oss lite nya kamera tips mm. :) Ska bli väldigt roligt och jag får prova något att fota. :P

Har visst fått brev från Huddinge sjukhus nu också, fick en tid 27 December. För er som inte vet det så är jag opererad för skolios 2003 men har fortfarande problem med min rygg så utredningen fortsätter. Min ortoped som jag träffade i september tyckte att min husläkare skulle skicka en remiss till huddinge (där jag blev opererad) för att fråga dom om dom ev. ska ta ut dom här titan stagen som jag nu har inopererade i ryggen för att det kan ev vara dom som gör att jag har ont. Så nu ska jag som sagt till huddinge för att höra vad läkaren tycker.
Det är dom som bestämmer vad som kommer att ske. Själv så vill jag ta ut dom där stagen, för då får jag veta om det är dom som gör ont eller om det är dom som inte gör ont.

Min framtid är väldigt oviss just nu, arbetar ju inte heller pga mina problem. Men får se helt enkelt vad framtiden har att erbjuda mig. :)

Nu har jag även bytt header, tröttnade på den gamla, så vad tycks?Nu sover dom underbara tjejerna! ='(Nu är det gjort.. nu sover tjejerna så gott...
Älskade Fickan, fy vad jag saknar dig! <33 Men hur mycket det än tog emot så var jag tvungen att vara stark för din skull och släppa taget. Ett beslut som var väldigt svårt men nödvändigt.
Jag kan verkligen inte beskriva i ord hur jag känner just nu, saknaden är enorm!
Jag minns det som det var igår du kom till mig. Du var så vacker och underbar. Jag ångrar inte en sekund att jag tog emot dig du är en av dom finaste och underbaraste råttor jag någonsin haft.
Du hade din egna speciella personlighet, du gillade att leka tandläkare vilket ingen av mina andra råttor gjort. Så fort du märkte att jag åt på något skulle du absolut dela det med mig.. Du var pigg och nyfiken, något skel hade du inte tid med, du ville undersöka världen, "livet är för kort för att sitta still" verkade det som att du tänkte.
Även nu mitt i all sorg och saknad så ska jag försöka tänka på alla härliga minnen vi har byggt upp tillsammans.. Jag förstår fortfarande inte att du är borta! Jag älskar dig gumman av hela mitt hjärta! <3
Hej då, tills vi ses igen! =''(

080716 - 101117

Fotot tog jag hos veterinären när jag sa hej då till henne, hon fick lite solrosfrön... <33Även om du var ett misstag och inte skulle funnits i denna värld så utvecklades du till en underbar råtta och vän. Du var underbar på alla sätt och vis. På utställningar charmade du domare till placeringar. Du skulle alltid göra tvärtemot vad matte ville. Satte jag er på soffan så hoppade du ner hela tiden så matte fick fart på bena. =')
Du var en skönhet att titta på i mina ögon, så otroligt vacker! Vi tränade trix tillsammans du han bli rätt duktig, men kom aldrig till delen där man bara kunde använda sig av kommandot för att du skulle göra tricket. Du behövde lite handrörelse för att förstå vad du skulle göra, men när du väl förstod utförde du det gallant!
Tokig i solrosfrön var du också minnsan precis som mina andra råttor. Du kunde i princip göra vad som helst för att få det..
När vi nu var hos veterinären för att du skulle få din sista vila så tackade du inte nej till några frön. Vi hade en sista mysig stund tillsammans.. Det var skönt att jag fick ta ett sista farväl av er.. Du fick somna in tillsammans med din mamma och jag älskar er båda så mycket! <3
Nu sover ni gott tillsammans.
Älskar dig tösen min! <33

<3 081219 - 101117 <3

Varför ska man behöva lämna dom man älskar?

Nu är det gjort, jag kan inte blunda längre för dom hemska tumörerna.:'( så nu har jag samlat den lilla kraft jag har kvar och bokat in min älskade Pixie och Fickan på sin sista vila:( beslutet känns väldigt tungt just nu och jag kan inte hejda tårarna som rullar ner för mina kinder...
I morgon kl. 16.15 kommer dom att sova gott, slippa sina jobbiga tumörer. Jag vet att det förhoppningsvis kommer att kännas bättre efteråt en vad det gör nu, men just nu är det SKIT jobbigt milt sagt.. Råttorna som gått bort hittils har inte varit dom mest betydelsefulla, jag har inte fått någon bra kontakt med dom.. Men Pixie och Fickan tillhör favoriterna.:'( så det känns extra jobbigt just nu! Åh vad ska jag göra utan er tjejer! Jag älskar er, nu och för alltid!:'(


Amaryllis/Pixie --------------------------------------OTO Unlucky Buried/Fickan

Får vel berätta något roligt också?

Kameran har blivit lite isido satt nu när leran tog fart men jag lovar, har inte släppt den helt och hållet. ;)
Nej, nu är mitt knep för att få upp glöden igen att köpa ett nytt objektiv till den. Det blir ett Nikon AF-S DX 35/1,8 G.
Jag har bara hört mestadels bra saker om det objektivet så jag tror nog att jag kommer få ansluta mig i mängden som gillar det, hoppas jag iaf. ;)

Mamma och jag har även planerat att vi ska gå på fotomässan i stockholm i år igen. Det var väldigt trevligt förra året vi var där tycker jag, fanns ganska mycket att se på.
Och därför ska jag invistera i det nya objektivet så fort som möjligt innan fotomässan så jag får prova det ordentligt sen på mässan. ^^,

Bild från förra årets mässa. ^^

I bland är det skönt att vara ensam!

Igår fick ännu en råtta somna in. Beslutet kändes väldigt tungt men rätt, hon hade svårt att andas, rosslade, var smal och kunde inte gå normalt så jag kände att det var lika bra för henne att få sluta sina dagar nu..
Jag har varit nedstämd och ledsen inombords hela dagen idag, men eftersom det var mammas födelsedag med massa folk och liknande så kunde jag ju såklart inte visa min sorg så när jag kom hem så brast det.. tårarna rann ner för mina kinder och jag kände just då att det bara var skönt att vara ensam.. Jag tog ut Chili ur buren och satte honom på axeln och han började slicka bort mina tårar, söt råttan. =') Jag vet att han inte förstår att jag är ledsen på ett sätt som vi människor ser det på varandra, men visst kan djur känna av om vi är nere.

Han slickade mina tårar för att dom antadligen smakade lite salt. Men jag tycker endå att det var mysigt, mysigt att ha en levande kompis på axeln som kan trösta en..
Trasan var inte min favorit råtta måste jag vel erkänna, men jag älskar alla mina råttor, hur dålig kontakt jag en har med dom eller hur otama dom än är som Trasan var.
Jag saknar henne, hennes bur är tom, det känns konstigt, finns ingen trasa mer som brukar titta på mig och sova i den lilla korgen, det känns riktigt tomt att veta att hon faktiskt inte finns mer..
Jag vet iaf att hon har det bra nu, hon är med sina tre kompisar där uppe någonstans..

Vila i frid gumman, nu slipper du lida mer! :'(

RSS 2.0