Hoppsan, här ekar det tomt...

Vi har haft en härlig och lång sommar detta år som nu följs upp av hösten med allt vad det innebär. Regn och rusk och fina färgglada löv på träden.
Jag tänkte uppdatera med vad som hänt hittils eftersom det nu var ett bra tag sen jag bloggade ser jag. ;)

5 Augusti råkar jag ut för en trafikolycka igen..
Jag övningskörde tillsammans med min bror och min pappa som satt i baksätet. Och när vi var på väg för att lämna av pappa hemma så ser jag plötsligt en bil som kör mer och mer in på min sida av körbanan! Försökte tänka in i sista sekund att bilen kommer säkert köra tillbaka i sin körbana snart, men ju närmare vi kom varandra desto mer förstod jag att bilen kommer inte att väja!! Min kropp reagerade automatiskt och drog ratten mot högra kanten så långt jag vågade utan att köra i diket. Men när jag förstod att krocken var oundviklig så höll jag bara i ratten och blundade den sista sekunden! Pang! Sa det och så snurrade vi runt ett kvarts varv och den andra bilen med.. Sedan kom brandkåren, polisen och massa åskådare, typ 40-50 personer stod runt och tittade på. Jag försökte ta mig ut ur bilen men det gick inte att få upp dörren in ifrån. Så brorsan klev ut från sin sida och slet upp den utifrån. När jag kom ut ur bilen så kom det fram en dam (privatperson) och gick med mig en bit bort från bilarna då jag var i chocktillstånd.
Fick sitta på en filt som en av brandmännen la ut på marken i väntan på att ambulansen skulle komma.

Brorsan och pappa klarade sig bra och gick runt och vandrade på platsen. Jag fick en väldigt obekväm nackkrage och lite syrgas på platsen så jag kunde andas lättare.
Sedan kom ambulansen och jag fick åka med in till sjukhuset för kontroll. Blev igenom känd och röntgades. På röntgen syntes inga skelettskador eller inre blödningar så det var skönt. Hade däremot ganska ont i min vänstra axel och i nacken. Vi bestämde att jag fick ligga kvar över natten för observation.

Det har iaf gått bra, jag har fortfarande lite ont i nacken men det går att leva med. Jag hoppas det försvinner så småning om.


En annan sak är att jag har börjat praktisera på min mammas jobb. (Hon jobbar på ett dagis)
Får se hur länge jag saka vara kvar där, men ungarna är mysiga fast ibland ganska jobbiga, men det är som det brukar vara. ;)
I morgon ska vi gå till skogen med barnen, får se vad vi hittar på då. :)


Den 27-29 ska vi åka till Tallinn. Jag, mamma och min bror. Ska vli väldigt roligt! Vi ska fira min mammas brors fru som fyller 70 år. Längtar! Vi ska flyga dit vilket jag inte har gjort på evigheter så det är lite pirrigt! :P
 

Hmm vad har mer hänt.. Tja, inte så mycket mer än att livet går vidare vaken man vill det eller inte. ^^
Kommentarer
Postat av: Elin

krya på dig med nackskadan. fin blogg. hoppas tallinresan blir kul för dig och dina närmsta. :)

Svar: Hejsan! Jo tack min min nacke mår bra idag. Väldigt skönt att det inte blev något bestående men. Tack så mycket! Jo då Tallinrensan var jättetrevlig och vi hade det bara bra på den. :)
camillafotograf.blogg.se

2014-08-26 @ 15:49:11
URL: http://vimeddjur.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0