Hmm...


Min lilla etta idag på 41 kvm. ^^

Tyvärr verkar det som att körkortet får ligga på is en stund. :(
Gillinge och riskettan är iaf avklarade så det som är kvar är att skriva teorin och köra upp. Ja jag ska inte låta det gå så långt som förra gången då jag gav upp körkortet helt. Men ja just nu ligger det lite vilande.
Jag har fått ett lägenhets erbjudande... i RIMBO! :D Och jag har givetvis tackat JA! Har velat bo i Rimbo eller norrtälje så länge jag kan minnas! Och nu är stunden äntligen kommen! :D
JAG SKA FLYTTA!!! Känns helt overkligt att jag äntligen ska få slippa att bo här ute i ingenstans. Så ja därför blir körkortet förhalat en stund pga ekonomin. Jag måste veta nu först hur mycket pengar jag måste lägga till flytten.

Och ja... pengar till slitage på min gamla lägenhet. :( Maja som nu bor hos min mamma har lyckats på något konstigt vis att kissa så att det har blivit en stor gul fläck under kattlådorna.. och när jag märkte det så var det redan försent. Kisset har redan åkt in i plastmattan. :( Jag lär få betala för det. Jag hoppas att den där plastmattan är väldigt gammal för då behööver jag inte betala lika mycket som om den vore helt ny.
Sen har även tapeten i vardagrummet fått fettfläckar på två ställen där min säng har stått. Men dom är inte jätte synliga. Därmot har tapeten även fått lite revor i sig. Så ja jag får se vad jag måste betala och vad som räknas som normalt slitage.

Men iaf så ska det bli så skönt att flytta! Kommer bli gångsavstånd/cykelavstånd till mamma, till min kompis och till pappa. Och det kommer även att vara nära till affärerna så jag behöver inte längre sitta och vänta en timme i rimbo på att min buss ska komma efter att jag har varit och handlat. Nu är det bara att traska en liten bit hem. :D<3

Jag är jätte taggad, detta ska bli så KUL!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0