Välkommen hem Sassy! <3

Jag och min vän Maria hade precis varit och fotat hennes blivande kattunge. När vi sen kom hem till henne så satte vi oss vid hennes dator och slö surfade lite på blocket. Vi fastnade för en annons där det stod att kattungarna finns i Rimbo.
Maria sa att hon tyckte vi skulle ringa på annonsen, sagt och gjort, hon tog sin mobil och ringde dit. Det visade sig att dom bodde bara gångsavstånd från Maria så vi gick ner och tittade på missarna. Jag har länge tänkt att när Maja inte längre finns kvar i min lägenhet så ska jag skaffa en kattunge och nu har det läget kommit.
Vi tittade på dom söta små liven som sprang omkring på golvet och busade. Jag fick en söt röd tabby hona placerad i min famn, som faktiskt verkade trivas hos mig. :)
Hon var så söt och ja, jag fastnade väldigt snabbt för henne. ^^ Jag fick låna en transportbur åt henne så jag kunde ta med henne hem, Maria förälskade sig också i dom små så hon köpte en kullbror.

När vi sen kom hem öppnade jag transportburen och lilla bebisen som jag senare döpte till Sassy gick modigt ut. Sedan kom Tiger fram och undrade vad matte nu har släpat hem, det jamade så konstigt från vardagsrummet. :/
Hon gick fram till Sassy och nosade, men till hennes förskräckelse så jamade den lilla saken. Hon började fräsa åt henne i hopp om att hon skulle försvinna, men det gjorde hon inte utan hon fräste tillbaka och morrade!
Jag satte Sassy och hennes transportbur på sängen, för nu var det natt och dags att sova. Sassy sov med mig hela natten. <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0