Nog med dåliga nyheter!

Jag orkar inte skriva mer om dåliga nyheter så nu skriver vi om nåt kul istället.
Sassy och Bliz kommer bra överräns nu, i början var det som sagt bara morr och fräs men nu kan dom ligga i min famn tillsammans utan problem! Det värmer verkligen i hjärtat när jag ser dom mysa tillsammans. Då glömmer jag även bort det tråkiga för stunden.
Sassy är pigg och busig precis som en liten bebis i hennes ålder ska vara. <3 Bliz och hon brukar köra lite jaga race genom lägenheten, då kan man ofta höra saker som dom drar ner på golvet i sin framfart, haha charmiga katter.
Och inte att förglömma den populära jam kören som dom spelar upp i köket vid matdags! ;D Bliz har så roligt jam, han låter lite halv hes medans Sassy har en så ljus kattunge stämma, ja det låter bara för roligt. xD
Tiger ja hon vandrar runt i lägenheten som en polis i kattuniform. Kommer någon nära henne får dom genast en dask i ansiktet! Ja så ska det vara tycker hon. Hon håller uppfostran på hög nivå.

Stackarn är inte alltför glad att famnen jämt är upptagen av dom små bebisarna, för tanken att dela den med dom, det finns inte på världskartan enligt henne!
Men ja, jag gosar med henne mycket också så hon inte ska känna sig utanför. ^^ Lilla surtanten brukar jag kalla henne då hon är det mot bebisarna haha!
Bliz har en väldigt speciell personlighet har jag märkt. Han gillar att hoppa upp i famnen från golvet och sedan klättra upp på axeln. Och han ska alltid hoppa upp i famnen när jag sitter på toa. xD

Jag har funderat på att jag ska börja klickerträna honom, han verkar ha en god potential för det och det verkar som att han skulle kunna tycka det vore roligt. Prova kan man ju alltid göra iaf. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0