Varför, varför, varför!!??

Jaha nu har ännu ett problem dykt upp! Det är som jag sagt tidigare ett problem avlöser ett annat, dom tar aldrig slut...
Nu är det Tiger som har fått problem, hon matvägrar! Hon vill inte äta någonting.. Jag har erbjudit henne olika sorters blötmat och även olika torrfodersorter tom hennes gamla torrfoder hon åt när Maja fortfarande bodde här, hon vägrar ÄTA!! Jag känner mig helt hjälplös och oförstående, varför händer detta? Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Kan jag verkligen ha så mycket otur? Har jag gjort nåt fel? Det är frågor som surrar i mitt huvud hela tiden just nu..
Jag mosade lite blötmat tidigare idag och gjorde den vattenblandad så jag kunde få upp det i en spruta och tvångsmata henne. Gick inte så värst bra men hoppas hon fick i sig något iaf.

Jag erbjöd henne torrfoder nu på kvällen också hon åt två bitar självmant, sen kom dom båda små monstrena in och avbröt henne då ville hon inte ha mer..
Jag har en veterinärtid till Sassy på måndag för att kolla hennes öron och se om hon blivit av med skabben, men nu kommer jag ringa till dom tidigt på måndag och säga att Tiger behöver den tiden istället. Suck vill inte ha sjuka katter..
Vill bara att dom ska vara friska och leva normala liv som katter gör som friska individer.<3
I sådana här lägen önskar man verkligen att man var milijonär eller åtminstånde hade ett välbetalt jobb.

Snälla Tiger börja ät igen!! Vill inte att du ska må dåligt..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0