Kört "min" bil idag :)

Min fina skönhet! ;) Visst är det en gammal bil och har sina små skönhetsfel men den är verkligen bättre än ingen bil alls! Jag är väldigt nöjd med att få den som första bil. ^^

Jag och Jocke var ute och körde med den idag, det var väldigt mysigt. Förstås var det inte lika mysigt att gräva fram den ur all snö men Jocke hämtade en sopborste så det gick det med.
Färden började till Rimbo där vi åkte till min mamma och hämtade min gamla övningskörningskylt som man sätter fast på plåten. Vi har såklart en skylt redan nu, men eftersom jag har kört med Jockes bil hittills så har vi blivit tvugna att använda en skylt med suproppar som man sätter på insidan av rutan pga att han inte har något bra ställe där man kan sätta fast en magnet skylt på sin bil. Men den vill inte hållas fast på rutan så vi brukar ha problem med att den trillar ner hela tiden..

Men nu eftersom jag kör "min bil" så kan man sätta fast en magnetskylt där bak. Så nu sitter den. ^^
Sedan gick färden vidare in på en liten små väg. Jocke tyckte att jag skulle träna på att växla och lära mig bättre hur dom fungerar och ja det här med eco driving som man nu i dag ska lära sig..
Ja det gick ganska bra iaf, men märker det själv att jag måste köra oftare en vad jag gör nu. Fick även prova på en omkörning av en traktor idag, fast det var på en större väg. ;)
Det var lite små läskigt då det var så moddigt med snö på vägen så man fick verkligen inte göra några hastiga rörelser, då hade vi legat i diket. Men det gick bra. :)
Jag vet att det är mycket som jag måste träna mer på men ja, det kommer efersom det också ju mera jag kör. När jag känner mig mer redo för Gillinge m.m så ska jag även ta kontakt med bilskolan och ta några lektioner med dom innan det leder till teoriprov och uppkörning igen. :)

Träna, träna träna! ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0